Χειροτονία εις Πρεσβύτερον του Σεβαστιανού Καζηλιέρη, απόφοιτου της Σχολής

Με εκκλησιαστική τάξη τελέστηκε το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022, υπό του Σεβασμιoτάτου Μητροπολίτου Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παϊσίου, η χειροτονία εις Πρεσβύτερον, του μέχρι σήμερα ιεροδιακόνου Σεβαστιανού (κατά κόσμον Φώτιου) Καζηλιέρη, στον ιερό Μητροπολιτικό Ναό «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου» Λέρου.

Ο πατήρ Σεβαστιανός, αποφοίτησε από την Πατμιάδα το 2016 και υπήρξε πνευματικό τέκνο του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Στρατονικείας κ. Στεφάνου, ο οποίος τον γαλούχησε στην κατά Χριστόν ζωή από τα παιδικά του ακόμη χρόνια. Στους κόλπους της Εκκλησίας μυήθηκε στην αγάπη για τον συνάνθρωπο. Ο νέος ιερέας θα διακονήσει ως εφημέριος στον Ενοριακό Ιερό Ναό των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων Λέρου.

Ευχόμαστε να σηκώσει επάξια τον αναστάσιμο σταυρό της ιεροσύνης! ΑΞΙΟΣ!

Πηγή: https://www.im-leka.gr/anakoinoseis-nea/31061-xeirotonia-presvyterou-stin-lero-17-9-2022

Ο π. Γεώργιος Γαμπιέρης (αριστερά) και ο π. Σταύρος Μάρθας, απόφοιτοι και οι δύο της Πατμιάδας, κατά τη χειροτονία του π. Σεβαστιανού Καζηλιέρη.
Ο π. Σεβαστιανός, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λέρου-Καλύμνου-Αστυπαλαίας κ. Παΐσιος, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ. Στέφανος και η σύζυγος του π. Σεβαστιανού, Βακίνα.

Σχετικές δημοσιεύσεις